about good looking craft boutique handcrafter

Ce înseamnă GoodLooking?

 

Noi suntem GoodLooking – cu flori și licheni din Apuseni, un start-up inovativ, care iși propune să aducă în casele partenerilor și clienților o parte din magia Munților Apuseni.

 

Cum livrăm aerul proaspăt, roșul din obrajii moților și verdele brazilor stropiți cu rășină? Răspunsul îl veți găsi în fotografiile de mai jos, pe care, privindu-le, sperăm să vă convingă că nicăieri în lume nu există un loc mai fermecător prin simplitate și tradiție decât Apusenii.

,,Omul harnic își face iarna car și vara sanie.’’


Respectăm ce ne-au învățat bătrânii din satele moțești și din martie până în decembrie cutreierăm pădurile și văile mărginite de Vlădeasa, Muntele Mare, Piatra lui Lucaci și culegem flori, plante, mușchi, licheni, conuri și fructe de pădure. Totuși, cea mai important materie primă pe care ne-o oferă muntele, este energia pădurii, care face ca produsele GoodLooking să vibreze prin culoare, unicitate, naturalețe, și eleganță.

În atelierul nostru din mijlocul pădurii făurim cu mult drag buchete de flori naturale, stabilizate, aranjamente în cutii de lemn, cartonate sau îmbrăcate în catifea moale ori sfoară aspră, așa cum e și vremea printre munți. Dacă vrei să aduci o parte din munte la tine în casă, decorațiunile, ramele foto sau tablourile cu mușchi și licheni naturali, sunt primul pas către o casă în care poți ,,respira natura.’’Pentru cei mai excentrici, care sunt mereu în pas cu ultimele tendințe, oferim cele mai în vogă modele de pereți decorați cu mușchi, licheni și materiale naturale (scoarță cu miros de rășină, conuri de brad, pietre din izvoare reci). În aceeași categorie de produse ,,cu influențe urbane’’ se încadrează și aranjamentele cu trandafiri de săpun, în care, totuși nu ne putem abține, și strecurăm și o lavandă sălbatică sau o floare de sare, pentru un strop de ,,Apuseni’’, evident, dacă aceast lucru nu vă deranjează.

Dacă produsele expuse sunt frumoase, dar parcă îți dorești unpic altfel de culori, poate alt ambalaj, alt peisaj în rama foto cu licheni sau ai cu totul altă viziune despre cadoul perfect, așteptăm cu nerăbdare să ne comunici prin oricare canal social media/mail/telefon (vezi contact), iar noi vom face ca imaginația ta să se materializeze într-un cadou realizat 100% hand-made, cu flori și licheni din Apuseni.